Saver nieuws 05.12.2023

VERPLICHTE ZONNEPANELENINSTALLATIE TEGEN 30 JUNI 2025

Tegen 30 juni 2025 worden zonnepanelen verplicht voor alle gebouwen met een jaarlijkse elektriciteitsafname van meer dan 1 gigawattuur. Deze verplichting geldt voor eigenaars, erfpachters, en opstalhouders van dergelijke gebouwen. Voor overheidsgebouwen is de drempel vastgesteld op 250 megawattuur per jaar.

Hoe Kan Saver U Helpen?

Bij Saver begrijpen we dat het voldoen aan deze nieuwe vereisten een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreide begeleiding aan:

  1. Stapsgewijze Begeleiding: Van de initiële planning tot de uiteindelijke installatie, ons team staat klaar om u bij elke stap te ondersteunen.


  2. Investeringsopties: Heeft u hulp nodig bij de financiering? Wij verbinden u met betrouwbare derde partijen voor investeringen en bieden begeleiding door het hele proces.

  3. Expertise in Grote Installaties: In samenwerking met MR Group, beschikken we over uitgebreide ervaring in het realiseren van grote zonnepaneleninstallaties.

Meer Informatie

Bent u klaar om te starten of wilt u meer weten over de vereiste stappen? Klik op de onderstaande link voor gedetailleerde informatie omtrent de verplichting.