Saver nieuws 17.01.2024

2024: HET JAAR VAN INNOVATIE IN BATTERIJSYSTEMEN

We zijn trotste partner met MR GROUP ,
een vooraanstaande speler in de energiemarkt.
MR GROUP, die zijn 15-jarig bestaan viert, staat bekend als een van de grootste installateurs in België met een focus op drie kerngebieden: Batterijen, Sturingssystemen en Zonnepanelen.

Wat Batterijen voor Uw Bedrijf Kunnen Betekenen in 2024:

Optimalisatie van uw Energiefactuur:

Batterijsystemen stellen u in staat om energie te gebruiken of van het net te halen wanneer de marktprijzen het laagst zijn. Dit optimaliseert niet alleen uw verbruik maar ook uw energiefactuur, waardoor u aanzienlijk bespaart.

Creatie van een Terugverdieneffect:

Door energie te verkopen wanneer de marktprijs hoog is, creëert u een terugverdienmodel. De flexibiliteit die u biedt door energie op deze manier te beheren, wordt beloond met een vergoeding, wat bijdraagt aan uw bedrijfswinst.

Volledige Automatisering

Dankzij geavanceerde technologieën zoals artificial intelligence en machine learning, kunnen we alles automatisch laten sturen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer ervan. U ontvangt een duidelijk en transparant overzicht van uw energieverbruik en -verkoop op uw factuur.